Makeiset&purukumit

Makeiset&purukumit
Oletko koskaan miettinyt minkälaisen jäljen voit jättää yrityksestäsi makumuistin kautta? Hyvältä maistuvat ja tuntuvat lahjat jäävät pitkäksi ajaksi positiivisena mieleen. Millpointin valikoimasta löydät huippusuosittuja makeisia moneen lähtöön ja kirjavalla makupaletilla.

Terveellisempänä vaihtoehtona tarjoamme yhtä kaikkien aikojen suosituimmista tuotteistamme, xylitol-purukumia. Se on maistuva, mutta myös terveellinen vaihtoehto yrityksesi brändin kehittämiseen.

Makeiset ja purukumit ovat erinomaisia asiakaslahjoja sekä messuilla jaettavia tuotteita, sillä pakkauksien isot painopinta-alat antavat loistavan mahdollisuuden näyttävään viestintään. Valokuvatasoinen painatus näkyy huomiota herättävän hyvin ja laadukkuutensa vuoksi voit painattaa enemmän yksityiskohtia kuin monen muun tuotteen kohdalla on mahdollista.

Makeisista ja purukumeista saat urheiluseurasi/yhteisösi varainhankintaan erinomaisen vaihtoehdon. Täysin seurasi väreillä brändätty karkkirasia tai purkkapaketti löytää pientä korvausta vastaan takuulla tiensä yhteisösi jäsenten taskuun herkkuhetkiä varten.
View as Grid List

9 hakuosumaa

per page
Set Descending Direction
 1. Halva pastillirasia
  Rating:
  0%
  Halva pastillirasia
 2. Käärekarkki
  Rating:
  0%
  Käärekarkki
 3. Pastillirasia
  Rating:
  0%
  Pastillirasia
 4. Pastillirasia Mini Box
  Rating:
  0%
  Pastillirasia Mini Box
 5. Suklaajoulukalenteri A4
  Rating:
  0%
  Suklaajoulukalenteri A4
 6. Tin Box
  Rating:
  0%
  Tin Box
 7. Tin click pyöreä
  Rating:
  0%
  Tin click pyöreä
 8. Twist pastillirasia
  Rating:
  0%
  Twist pastillirasia
 9. Xylitol-purukumi
  Rating:
  0%
  Xylitol-purukumi
View as Grid List

9 hakuosumaa

per page
Set Descending Direction