Millpoint Oy:n tarina - Palveluksessanne vuodesta 2006!

Millpoint on palvellut toimistotarvikkeiden, mainoslahjojen ja liikelahjojen muodossa yrityksiä sekä yhteisöjä yli kymmenen vuoden ajan. Toimimme valtakunnallisesti 13 myyjän verkostolla. Yrityksen toimisto ja varasto sijaitsevat Lappeenrannassa. Tervetuloa Millpointin matkaan!


Mikä Millpoint?

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Markus Kaatonen on ollut toimistotarvike- ja liikelahja-alalla vuodesta 1995, ensin vieraan palveluksessa ja vuodesta 2006 oman yrityksen ohjaksissa. Millpoint aloitti yhden miehen yrityksenä, ja vuonna 2017 mukana on yli 20 työntekijää. Tässä historia lyhyesti Markuksen omin sanoin:

"Millpoint syntyi, kun ajat alkoivat käydä tiukemmiksi. Huomasin, että taloustilanteesta riippumatta asiakkaat ovat kiinnostuneita uusista jutuista. Ei siis haluttu lähteä niinkään kilpailemaan muiden kanssa, vaan luomaan alalle jotain uutta. Tästä ajatuksesta kehittyi Millpoint, ja tämän idean pohjalta menestystä on rakennettu siitä eteenpäin."

"Aloitin työt yksin keväällä 2006 ja nyt meitä on remmissä parisenkymmentä. Millpoint on kasvanut vauhdikkaasti markkinatilanteesta riippumatta. Kasvua ei kuitenkaan ole tehty itsetarkoituksellisesti, vaan toimintaa on pyritty kehittämään määrätietoisesti eteenpäin. Haaveenani on rakentaa ympärilleni myynnin dream team, ja tällä hetkellä näyttää aika mukavalta."

"Millpointissa on erinomaiset työntekijät niin kentällä kuin toimistolla. Yhteinen menestys ja toisten onnistumisista oppiminen ruokkii koko porukan tekemistä. Se tekee mielestäni Millpointista mahtavan. Täällä annetaan vapautta tehdä itsenäistä duunia ja tuoda omia ideoita työhön mukaan."

Historia vuosilukuina

office-1
office-2
office-3
office-4
office-2
office-2
office-2