Millpoint Oy:n referenssit

Yhteistyökumppanien kertomaa...

Jokainen menestyvä yritys tarvitsee asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Meillä Millpointilla on onni ja ilo kertoa, että yli 10 vuoden taipaleella olemme saaneet olla osa tuhansien hienojen yritysten tarinaa liike-ja mainoslahjojen kautta. Joidenkin kanssa suhde on muodostunut vielä laajemmaksi yhteistyöksi. Avointa ja rehellistä yhteistyökumppanuutta parempaa ei ole!

Tällä sivulla kerromme yksittäisiä yritysesimerkkejä yhteistyöstä kertoaksemme Teille mitä kaikkea me teemme ja mihin kaikkeen meillä on mahdollisuus. Tehdään huomisesta yhdessä loistava!

SaiPa-Liiga-Millpoint

Liiga-SaiPa Oy

SaiPa (Saimaan Pallo) on vuonna 1948 perustettu jääkiekon liigajoukkue Lappeenrannasta. Joukkue on pelannut Liigassa yhtäjaksoisesti vuodesta 1996 ja on saavuttanut historiansa aikana yhden pronssin (1966).

Millpoint on toiminut SaiPan yhteistyökumppanina useita vuosia mm. näkymällä joukkueen haastattelupipoissa ja – lippiksissä sekä toimimalla vuonna 2016 keltamustien Champions Hockey Leaguen (CHL) kumppanina peliasussa. Näkyvyysyhteistyön lisäksi SaiPa on hankkinut fanituotevalikoimaansa Millpointilta paljon tuotteita aina turvalompakoista tin click-karkkeihin ja joulukalentereista parkkikiekkoihin.

Millpointin ja SaiPan välinen yhteistyö jatkuu kaudella 2017-2018.

”Millpoint on erinomainen esimerkki aktiivisesta kumppanuudesta. Pidämme yhteyttä aktiivisesti ympäri vuoden ja keskustelemme kuinka voisimme toisiamme auttaa. Yhteistyö Millpointin suunnasta on joustavaa ja palvelualtista."

"Näkyvyys SaiPan yhteydessä on myöskin huomioitu. Muutama vuosi sitten moni kysyi mitä tämä helposti kauluksista ja pipoista havaittava Millpoint oikein tekee, nykyisin ihmiset tuntuvat jo tietävän enenevissä määrin yrityksen toimialan”

Jussi Viljakainen, Liiga-Saipa Oy, viestintä- ja markkinointijohtaja

JYP-Liiga-Millpoint

JYP Jyväskylä Oy

JYP on vuonna 1923 perustettu jääkiekon Liigassa pelaava seura Jyväskylästä. JYP on voittanut kaksi kultaa (2009, 2012), kaksi hopeaa (1989, 1992) ja viisi pronssia (1993, 2010, 2013, 2015, 2017). Viimeisen kymmenen vuoden aikana jyväskyläläiset ovat nousseet pysyvästi Liigan huipulle ja ovat saavuttaneet tuona aikana kuusi mitalia.

Millpoint on toimittanut JYPille fanituotteita useita vuosia, tuoreimpina esimerkiksi turvalompakot ja pudotuspeleissä keväällä 2017 jaetut erikseen räätälöidyt kannatuslasit. Yhteistyötä on organisoinut Millpointin puolelta Keski-Suomessa vaikuttava myyntipäällikkö Janne Joutsen. Fanituotteiden lisäksi yhteistyöhön on kuulunut verkostoitumista JYPin laajan yritysverkoston kanssa sekä näkyvyyttä LähiTapiola-areenan ottelutapahtumissa.

”JYP ja Millpoint vat tehneet useamman vuoden ajan yhteistyötä menestyksekkäästi periaatteella että se tehdään mitä luvataan. Yhteistyö jatkuu edelleen ja syöttöjä laitetaan eteenpäin puolin ja toisin.”

Mari Minkkinen, JYP Jyväskylä Oy , toimistopäällikkö