Millpoint sosiaalisessa mediassa

Millpoint elää ja hengittää nykyaikaa. Siitä syystä olemme mukana sosiaalisessa mediassa muokkaamassa maailmaa sen sijaan, että seuraisimme toimettomana sivussa. Tällä sivulla esittelemme kanavat, joissa vaikutamme ja kerromme lyhyesti miksi olemme mukana. Ota Millpoint seurantaan!

Seuraa Millpointia ja liikelahjoihin liittyviä päivityksiä Facebookissa.

Facebook

Facebook on koko kansan kohtaamispaikka somessa. Me olemme läsnä keskustelemassa kanssanne mieltänne askarruttavista liike-ja mainoslahjoihin liittyvistä asioista. Facebook on myös paikka, jossa useimmiten järjestämme kilpailumme jakaaksemme hyvää mieltä eteenpäin.

Kanavalta löydät yhteystietomme tai voit ottaa yksityisviestillä suoraan yhteyttä. Meille on kunnia-asia vastata nopeasti ja täsmällisesti kaikkiin saaamiimme palautteisiin ja tarjouspyyntöihin.

Millpoint Facebookissa

Seuraa Millpointia ja liikelahjoihin liittyviä päivityksiä Twitterissä.

Twitter

Twitter on liikelahjatalolle tärkeä kanava omaleimaisen käyttäjäkunnan vuoksi. Twitteristä löytyvät kattavasti asiantuntijat, mielipidevaikuttajat sekä median ja markkinoinnin edustajat, joiden näkemyksiä ja arvioita seuraamalla mikä tahansa yritys voi ottaa oppia toimintaansa.

Twitterissä kerromme toiminnastamme ja osallistumme keskusteluun mm. seuraavien hashtagien alla: #yrityslahjat, #liikelahjat, #mainoslahjat ja #millpoint.

Millpoint Twitterissä

Instagram

Instagram on kuvien jakamiseen keskittynyt sosiaalisen median palvelu.

Millpointin tilillä jaamme tietoa toiminnastamme ja tuotteistamme, mutta lisäksi tarjolla on fiilistelykuvia arjesta ja elämästä Millpoint-yhteisössä.

Instagramissa osallistumme keskusteluun mm. seuraavien hashtagien alla: #yrityslahjat, #liikelahjat, #mainoslahjat ja #millpoint.

Millpoint Instagramissa

LinkedIn

LinkedIn on nykyaikainen verkostoitumis- ja kauppakanava, jossa niin osaajat kuin yritykset kohtaavat luontevasti, keräävät liidejä ja rakentavat kaupan käyntiin vaadittavia kontakteja. Millpoint on LinkedInissä läsnä niin yrityksenä kuin monen työntekijän henkilökohtaisen profiilin kautta.

LinkedInissä kerromme toiminnastamme ja osallistumme keskusteluun mm. seuraavien hashtagien alla: #yrityslahjat, #liikelahjat, #mainoslahjat ja #millpoint.

Millpoint LinkedInissä